Akkumulátorgyártás viszonteladóknak

akkuA Jász-Plasztik Kft. jászberényi akkumulátorgyára napjainkra Magyarország első számú és legkorszerűbb akkumulátorgyártó bázisává nőtte ki magát.

E rang elérését a folyamatos technikai újításokkal, a megbízható minőséggel és a vevői igényeket maradéktalanul kielégítő szolgáltatásokkal vívta ki. A cég vezetése minden minőséget javító kezdeményezést előtérbe helyez, aktívan részt vesz a minőségirányító rendszer folyamatos fejlesztésében. ISO 9001, ISO14001 és ISOTS minősítéssel rendelkezik és folyamatban van az ISO16969 minőségbiztosítási rendszer bevezetése. Ennek köszönhetően mára – a mintegy 1.200.000 darabos évi gyártási darabszámmal  – úgy nemzetközi, mint a hazai piac meghatározó szereplőjévé léptett elő.

Főbb tevékenységek:

- gépjármű indító akkumulátorok gyártása, fejlesztése, egyedi igények kiszolgálása
- járműmeghajtó (targonca) savas ólomakkumulátor gyártása, fejlesztése
- a gyártott illetve importált termékek: értékesítése, üzembe helyezése, szervizelése
- akkumulátor tartozékok (kábelek, csatlakozók, saruk, vízutántöltő rendszerek stb.) értékesítése
- szaktanácsadás
- hulladék akkumulátorok visszagyűjtése újrahasznosításra

A Jász-Plasztik Kft. termékei gondozásmentes (PbSb) illetve karbantartásmentes (PbCa), korszerű esztétikus kivitelű konstrukciók, polipropilén edényzetben.

Akkumulátor telepek főbb jellemzői:

- hosszú élettartam:  a számítógéppel tervezett ólomrácsok, az alkalmazott polietilén 
tasakszeparátor valamint a rázásálló kivitelnek köszönhetően

- bármilyen időjárási viszonyok közepette is megbízható, folyamatos, kiváló minőség
- ütésálló edényzet

- kimagasló indítóáram a központosan elhelyezett lemezzászló és az alacsony belső ellenállás miatt

- minimális vízfogyasztás az ólom/kalcium technológiának köszönhetően

- tehergépjárművekhez rázásálló-nehéz üzemi viszonyokra HD kivitelben készítjük az akkumulátorokat

- targonca celláink tükörhegesztett kivitelben készülnek, igény szerint szürke vagy fekete fedéllel, összekötésük réz kábelszerelvénnyel történik saválló műanyag bevonattal ellátott acélszekrényekbe

A társaság célja a kiváló minőség biztosítása mellett, a termékek és technológiák folyamatos korszerűsítése, melyet az új anyagok, környezetkímélő technológiák, a magas fokon automatizált termelés és a jól képzett szakembergárda biztosít.
Fejlesztéseikhez laboratóriumot hoztak létre, ahol a munkálatok a növekvő felhasználói igények maximális figyelembe vételével folynak.

Gépállománya világszínvonalú: az ólomrácsokat gravitációs öntéssel ólom-antimon ötvözetből illetve a legújabb fejlesztésünknek köszönhetően expandáló - úgynevezett húzott – technológiával készítik ólom-kalcium ötvözetből. Az akkumulátorgyártáshoz szükséges ólomport koptató rendszerű oxidgyártó berendezés állítja elő, az ebből készülő aktív anyagot programozható automata masszakeverő gépen gyártják. A pólusösszerakást a legmodernebb gépeken végezik, hidalás öntő célgépeinket két modern gyártósor követi.

Az akkumulátorokat a teljesen automatizált jászberényi telephelyen helyezik üzembe formációs kádakban, vízhűtéssel, számítógép vezérelt töltőberendezések segítségével.

Címünk:
5100 Jászberény
Necső-telep 1.
Our Address:
HU-5100 Jászberény
Necső telep 1

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉG

Telefon H-P: 8-17h

+36/ 57-413-413

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

40741