Élelmiszeripari csomagolóanyagok

epulet2A Jász-Plasztik Kft. 2011-ben vásárolta meg nagyrédei telephelyét, mellyel egy időben új profil is gazdagította a vállalkozás tevékenységi körét.


Tejipari csomagolóanyag gyártás

A tejipari csomagolóanyag-gyártás területén korszerű extrudereinken gyártott fóliából préslégformázással egyedi igények alapján polisztirol (PS) és polipropilén (PP) poharakat gyártunk, évente mintegy 400 millió darabot. 2014-től termékeink nyomtatása mellett sleeve, illetve papír-sleeve technológiát is alkalmazunk.

Poharaink gyártásánál a csomagolástechnika komplex rendszerét kínáljuk, melyet ezen termékeink lezárásához szükséges alumínium zárófóliák nyomtatásával és stancolásával is kiegészítettünk.

Élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása mellet műanyag dobozok, egyedi alkatrészek, és más egyéb termékek gyártását végezzük, az ezekhez szükséges szerszámok gyártását saját szerszámüzemünkben végezzük.

Tojástartógyártás
Vállalkozásunk 2012 óta foglalkozik 100%-ban újrahasznosított PET anyagokból tojástartó gyártásával, az évek során elérve a 300 millió db/év gyártáskapacitást.
Jelenleg 6 tojástartó formázó gépsorral és 7 címkéző, 2 nyomtató berendezéssel folyik a termelés, s 2016-tól kezdve már száraz ofszet eljárással is tudjuk kínálni tartóinkat a minél szélesebb termékkínálat biztosítása érdekében.


Sokszínű technológiáink és változatos termékkínálatunk segítségével igyekszünk kielégíteni minden minőségi és vizuális igényt a legszigorúbb környezetvédelmi normáknak és élelmiszeripari szabványoknak eleget téve. Cégünk az ISO tanúsítványokon kívül, a nagyrédei telephelyen rendelkezik HACCP és BRC tanúsítványokkal is.

Flakonfúvás
2014 óta foglalkozunk palackfúvással, melyhez kizárólag japán gyártmányú ASB-Nissei gépeket használunk. A gyártás kezdetben 3 géppel kezdődött, ám a géppark hamarosan 5 gépre bővült. A gyártott palackjaink fele részét 2 – 4 – 5 literes kiszerelésben mi magunk töltjük meg ioncserélt vízzel, nyári illetve téli szélvédőmosóval, majd így értékesítjük. A gyártott palackok másik felét közvetlenül értékesítjük belföldi vevőinknek. Az üzemegység HACCP élelmiszeripari tanúsítvánnyal rendelkezik.

Címünk:
5100 Jászberény
Necső-telep 1.
Our Address:
HU-5100 Jászberény
Necső telep 1

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉG

Telefon H-P: 8-17h

+36/ 57-413-413

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

40741