Műanyagalkatrészek fröccsöntése

froccsontesTársaságunk alapítói már évtizedek óta műanyag alkatrészek fröccsöntésével foglalkoznak, így ezen a téren jelentős tudást és tapasztalatot szereztek az elmúlt években. A kft. és leányvállalatai több mint 300 db fröccsöntőgépet üzemeltetnek, ám a folyamatos fejlődés következtében ez a szám folyamatosan tovább növekszik. Cégünk a fröccsöntés területén kifejezetten a nagyobb sorozatok, szériák gyártására (1000 darab feletti) van berendezkedve, ahol kizárólag hőre lágyuló műanyagokat dolgoz fel legfőképpen a szórakoztató elektronikai iparnak, autóiparnak, valamint háztartási ipari árukat forgalmazó partnereknek.


Fröccsöntő gépparkunk jellemzően Engel és Mitsubishi típusú gépekből áll. A gépek – amelyeknek a záróereje 20-tól 3200 tonnáig terjed - 1–20.000 g-os fröccsöntött termék előállítására alkalmasak. Szakképzett munkatársaink a megbízható technológiai háttérrel és egyéb kiegészítő berendezésekkel speciális igényeket is teljesíteni tudnak, az általunk használt speciális technológiák:


- egy-, két- vagy háromkomponensű fröccsöntés,
- kondicionált fröccsöntés,
- IML-technológia,
- habosított fröccsöntés,
- nitrogéngázzal támogatott fröccsöntés,
- valamint az Európában szinte egyedülálló, festést nem igénylő magasfényű fröccsöntött termékek gyártása, amelyet innovatív technológiai megoldásként szakembereink fejlesztettek ki saját célra.

Címünk:
5100 Jászberény
Necső-telep 1.
Our Address:
HU-5100 Jászberény
Necső telep 1

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉG

Telefon H-P: 8-17h

+36/ 57-413-413

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

40741