Szerszámtervezés

szerszamgyA Jász-Plasztik Kft. szerszámtervező és -gyártó egysége elsősorban műanyag-feldolgozó szerszámok tervezésével (fröccsöntő szerszám, formahabosított EPS-alkatrészeket gyártó szerszámok) és legyártásával foglalkozik.


A partnerektől kapott vagy saját tervezőink által korábban megtervezett gyártmányrajzok, 3D-s modellek és specifikációk alapján elkészítjük az alkatrész sorozatgyártásához szükséges szerszámterveket, ill. igény esetén legyártjuk a szerszámot.


A szerszámüzem és tervezőiroda lényeges pontjává vált a vállalatnak, hiszen úgy a műanyagfröccsöntő, mint az EPS-üzem számára itt végzik a szerszámok karbantartását, módosítását, vagy – igény szerint – új szerszámok, célgépek gyártását. Szakembereink a legkisebb szerszámhiba esetén is azonnal elvégzik lehetőségeik szerint a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a termelés folyamatosan és problémamentesen haladjon.


Kiváló tervezőmérnökeink CAD- és CAM-rendszerek (AutoCad, Pro-engineer, DelCam PowerMill) segítségével tervezik meg és ellenőrzik a célszerszámokat. A szerszámtervezést követően a Jász-Plasztik Kft. szerszámüzemében elkészítik a megrendelt szerszámot. A cég új szerszámüzeme 2000-ben épült közel 2000 m²-es területen, ahol jelenleg 50 szakember tevékenykedik.

Címünk:
5100 Jászberény
Necső-telep 1.
Our Address:
HU-5100 Jászberény
Necső telep 1

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉG

Telefon H-P: 8-17h

+36/ 57-413-413

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

40741